dilluns, 1 de novembre de 2010

FEM IGUALTAT, el nou programa de BOCA ràdio!

Com sempre, des de BOCA ràdio tenim molt en compte el barri i la comunitat.
En aquesta ocasió us acostem de la ma de la comissió de Família de Carmel Amunt (pla de desenvolupament comunitari del Carmel) un cicle radiofònic sobre la prevenció de la violència domèstica, el Fem Igualtat.
En paraules de la mateixa comissió de Carmel Amunt:
"El proper mes de setembre i fins al desembre, Boca Ràdio emetrà un cicle dedicat a les relacions entre homes i dones i a la problemàtica de la violéncia de gènere.
El Cicle Radiofònic, que s’anomena Fem Igualtat, és una de les iniciatives del Grup Família de Carmel Amunt. La violéncia contra les dones constitueix una greu vulneració dels seus drets fonamentals, i s’explica des de la perspectiva de les relacions de poder desigual entre dones i homes, relacions construïdes socialment i culturalment.
Ningú està fora de la possibilitat de trobar-se en una relació de violéncia. Per això cada un dels quatre programes del cicle abordarà una perspectiva i/o àmbit específic, i ens donarà eines per tal de reconèixer i actuar si ens trobem en aquestes situacions. Als programes convidarem a professionals, persones i entitats del barri."
El podreu escoltar els dimecres a les 18:00 i els diumenges a les 11:00.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada