diumenge, 13 de desembre del 2009

BCN comptarà amb una línia de taxis per a dones




L'agrupació de taxistes Servitaxi de Barcelona crearà aquest mes la primera línia rosa de telèfon d'Espanya reservada només a dones que vulguin demanar un taxi amb una conductora al volant, segons ha explicat el president de l'entitat, José Manuel Zamora, que preveu presentar la iniciativa amb detall dimecres.

La idea, que han plantejat les conductores de Servitaxi, està adreçada especialment a les joves que surten de les discoteques i a dones amb dificultats familiars. No obstant, Zamora ha especificat que no es posa en marxa perquè hi hagi taxistes que "s'insinuïn" a les usuàries que pugen al cotxe.

Distintiu rosa

A diferència de ciutats com Nova York, Londres i Moscou, on circulen taxis pintats de color rosa, la iniciativa barcelonina només preveu identificar els taxis amb un petit distintiu rosa a l'interior, de manera que no perdrien la característica pintura groga i negra.

Els taxistes desconfien que l'Institut Metropolità del Taxi (Imet) accepti la iniciativa. "No volem entrar en guerra amb la corporació", ha manifestat Zamora, encara que ha precisat que pròximament presentaran la seva iniciativa a l'Imet.


Font: http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=667482&idseccio_PK=1049 

La utilitat més gran d'aquest servei és durant la nit quan una o més noies retornen a casa i decideixen utilitzar el taxi com a transport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada