dimecres, 4 de maig del 2011

El fotoperiodista Walter Astrada exposa la mostra 'Violència de gènere'. A La Nau del 5 al 30 de maig



L'exposició, dins del Photon Festival 2011, mostra impactants imatges que reflecteixen la violència de gènere en països tan diferents com República Democràtica del Congo, l'Índia i Guatemala. Astrada, que ha viatjat durant un llarg període de temps per captar aquestes dures escenes, vol sensibilitzar el públic sobre aquesta xacra que viuen les dones en diferents països i estatus socials. El proper dissabte 7 de maig s'organitzarà la Projecció Nocturna d'aquesta mostra al Claustre de la Nau juntament amb la d'Emilio Morenatti: ('Pakistan, un país en crisi'), i la de Bruno Stevens ('Lybia border Refugees').
Walter Astrada va néixer el 1974 a Buenos Aires (Argentina). El 1996 va començar la seua carrera com a fotògraf de plantilla al diari La Nació. El 1999 va viatjar per tot Brasil, Xile, Bolívia i Perú desenvolupant el seu projecte personal anomenat 'Fe'. Al setembre de 1999 es va unir a The Associated Press a Bolívia i més tard a l'Argentina. De 2000 a 2002 va treballar per la mateixa agència a Paraguai, des d'on va cobrir els esdeveniments a l'Amèrica Llatina i la Copa del Món Corea-Japó 2002.
Durant l'any 2003 va treballar com a periodista independent a Buenos Aires i Madrid. A la fi d'aquest mateix any, es va reincorporar a l'Associated Press a la República Dominicana, que abasta els esdeveniments en els països del Carib. Des de març de 2005 fins al març del 2006 va treballar com a freelance per a l'agència France Presse a la República Dominicana. En l'actualitat treballa com a freelance i es troba immers en un projecte a llarg termini sobre la violència contra la dona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada